telefon    041/737 975
email-ikona   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Klima naprave

Klimatske naprave MITSUBISHI ELECTRIC 

    mitsubishi-electric-LOGO 

klima-mitsubushiMitsubishi Electric je vodilni v svetu pri klimatskih sistemih za stanovanjske, trgovsko poslovne in prav tako industrijske objekte. Prizadevanje k boljšemu in bolj udobnemu življenju v prostorih se je začelo že leta 1921, s predstavitvijo električnega ventilatorja. Ta je postal takojšen hit in malo več kot 10 let kasneje je Mitsubishi Electric začel proizvajati hladilne sisteme. Izziv, da ustvari klimatske naprave, ki bi lahko sledile vedno spreminjajočim se Japonskim klimatskim pogojem, je pripeljal do razvoja nadvse sofisticiranih in trpežnih naprav in sistemov, ki lahko prenesejo konstantno uporabo v vseh klimatskih pogojih na svetu. Največji poudarek je na tehnologiji, ki je usmerjena v razvoj naprav z odličnimi energetskimi prihranki, s čim tišjim delovanjem in enostavno uporabo z minimalnim negativnim vplivom na okolje. Za leta in leta nemotene uporabe.

klima-mitsubushi-notranja

 

Klimatske naprave / Splošna uporaba

Klimatske naprave za najvišje udobje bivanja v vseh prostorih kjer prebivamo ali delamo.
Stenske, stropne, talne, kanalske klimatske naprave za vaš dom, pisarno, prostor kjer se zadržujete.
Visoki izkoristki energije, nizki stroški uporabe. Inverter napredna tehnologija, najtišje delovanje, A razred pri hlajenju in ogrevanju, različni čistilni filtri za najboljšo kakovost zraka, ki ga vdihavamo, enostavna uporaba in vzdrževanje, možnost namestitve nadzora delovanja, možnost ogrevanja tudi pri -25°C, možnost namestitve več notranjih enot na eno samo zunanjo, ter uporaba plina, ki je neškodljiv okolju.

Tisti, ki že imate v svojih prostorih klima naprave Mitsubishi Electric ste se že prepričali o njihovi odličnosti, ki je plod visoke tehnične in tehnološke dovršenosti, tisti, ki je še nimate, se odločite. Prepričala vas bo!

Klimatske naprave / Profesionalne klimatske naprave / serija – Mr. Slim

klimatske-naprave-mitsubishiInovativna serija klimatskih naprav in sistemov, vodilnih za uporabo v profesionalne namene. Odlične za računalniške sobe, laboratorije, skladišča, za prostore s posebnimi zahtevami po hlajenju ali gretju.
Izredno visok COP, nizka poraba energije, nizki celotni stroški obratovanja Serija profesionalnih klimatskih naprav ima na voljo osem modelov notranjih enot in štiri serije zunanjih enot. Za prostor s posebnimi zahtevami lahko enostavno izberemo napravo, ki najbolj ustreza.

SLZ-KA
Kasetna enota SLZ-KA je primerna za vgradnjo v spuščene strope stanovanj ali poslovnih prostorov. Prednost teh naprav je prav modularnost, saj z velikostjo 60 x 60cm omogočajo enostavno montažo z minimalnim posegom v samo konstrukcijo stropa. Maska s štiri smernim izpihom zagotavlja optimalno razporeditev zraka po celotnem prostoru, naprava pa ima tudi odprtino za dovod svežega zraka v prostor. DC Inverter tehnologija omogoča varčno delovanje naprave z visoko energetsko učinkovitostjo, saj naprava dosega energijski razred A, tako v načinu ogrevanja kot hlajenja. Notranje enote imajo vgrajeno tudi črpalko za odvod kondenzne tekočine, z dobavno višino 50cm. Prednost teh enot je tudi enostavna povezava z MXZ multi-split enotami.

 

Klimatske naprave TOSHIBA 

     toshiba-logo 

klima-toshibaRAS SUPER DAISEIKAI SKVP
Najnovejša, tretja generacija inverter split klimatskih naprav DAISEIKAI je super, odlikuje se z najvišjimi parametri energetske učinkovitosti na trgu, omogoča maksimalno termično dobje v prostoru in hkrati visok prihranek energije. Tudi zaradi moderne oblike, zelo tihega delovanja in kvalitete obdelanega zraka je DAISEIKAI najboljša investicija v klimatizacijo prostorov in varčevanje z energijo.

RAS – DAISEIKAI SKVR
Daiseikai inverter stenski split sistem ni le ena izmed najboljših klimatskih naprav na tržišču, je tudi čistilec zraka in ionizator. Daiseikai split sistem je dobavljiv tudi kot multi-split sistem. S svojo moderno obliko, visokimi stopnjami energetske učinkovitosti in kvaliteto obdelanega zraka je Daiseikai sprožil novo dobo v klimatizaciji.

RAS – SKV HYBRID INVERTER
Inverter stenski split sistem uporablja tehnologijo, ki nadzoruje moč klimatske naprave. Z uravnavanjem frekvence delovanja zagotavlja, da se kapaciteta hlajenja in ogrevanja prilagodi glede na dejanske pogoje za delovanje. Ima moderno obliko in predstavlja prednost izbire kvalitetnega inverter sistema tudi za tiste, ki klimatsko napravo prioritetno uporabljajo le za hlajenje prostorov, saj v primerjavi z napravami brez inverterja, nihanja temperature v prostoru skoraj ni občutiti.

 

 Klimatske naprave DAIKIN

    daikin-logo 

vlazilecZaradi edinstvene kombinacije v mehaniki, elektroniki in kemikalijah ter nenehnega razvoja v lastnih laboratorijih je podjetje DAIKIN postalo vodilni napredni proizvajalec in za nekatere edini pravi specialist na področju klimatskih naprav.


Zakaj izbrati DAIKIN klimatsko napravo?

Vrhunska kakovost vitalnih delov zaradi lastne proizvodnje.
V korporaciji DAIKIN težijo k lastnemu razvoju in proizvodnji najpomembnejših delov klimatskih naprav in si s tem zagotavljajo DAIKIN-ove zahteve po kvaliteti, ki so izjemno visoke. Vsi kompresorji, ki so vgrajeni v opremo DAIKIN so izdelani in preizkušeni v lastnih tovarniških, raziskovalnih in razvojnih laboratorijih.

Izjemna varčnost
Med proizvajalci hladilnih sredstev se uvršča v sam svetovni vrh. DAIKIN ima tako edinstveno možnost raziskovati in razvijati alternativna hladilna sredstva. To omogoča, da lahko opremo izdeluje in razvija za posamezno hladilno sredstvo oziroma dejansko, da opremo optimizira tako, da zagotovi kompatibilnost, delovanje in dolgotrajno zanesljivost naprav in izjemno varčnost. Koeficient energetske učinkovitosti pri hlajenju se povzpne pri vrhunskih modelih do 5, pri gretju pa celo do 5,14.

Tiho delovanje
Vsem modelom je skupna tehnologija tihega delovanja notranjih enot z najnižjo ravnjo zvočnega tlaka (že od 22dB).

Odlični čistilni sistemi
Najrazličnejši napredni čistilci zraka, v večstopenjski filtraciji kakovostno očistijo zrak. Vzdrževanje filtrov je enostavno, življenjska doba filtrov pa dolga.

Fleksibilna postavitev
Notranje enote so lahko nameščene celo v razdalji tudi do 30 m od zunanje enote.


Prodajne linije programa DAIKIN

daikin-klima-2Enojni in multi split inverterski sistemi klimatskih naprav DAIKIN

  • URURU SARARA - enojni split inverterski sistem klimatskih DAIKIN
  • PRESTIGE - enojni split inverterski sistemi klimatskih naprav DAIKIN
  • COMFORT - enojni split inverterski sistemi klimatskih naprav DAIKIN
  • STANDARD – enojni split sistemi
  • KASETNE enote – enojni inverterski split sistemi
  • MULTI SPLIT sistem - sistemi za povezavo z več zunanjimi enotami

daikin-klima